Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Deras nya matchningssajt gör de enkla jobben tillgängliga

Nils Bacos och Cecilia Brunnström har med egen kraft och egna pengar skapat en sajt för privatpersoner som vill ge någon ett jobb. Nu har de sjösatt ytterligare en sajt som tillgängliggör de enklare jobben.

Cecilia Brunnström och Nils Bacos har startat anställprivat.se, en sajt som förenklar den administrativa processen för privatpersoner som vill anställa. Nu har de lanserat ännu en sajt för att matcha arbetstagare och arbetsgivare med de enklare jobb, jobb.anställprivat.Bild: Foto: Privat
Det började med en sajt som sköter den administrativa processen för privatpersoner som vill ge någon ett jobb. För egna pengar byggde Nils Bacos och Cecilia Brunnström från Lund sajten Anställ privat, som på ett enkelt sätt sköter administrationen och kontakten med myndigheter som privatpersoner kan behöva om de vill anställa en person privat. Det kan till exempel röra sig om enklare jobb som städning, trädgårdsarbete eller barnpassning.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen