Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Danssafari genom Stadsparken i årets Sommarlund – hela programmet klart

Beatlesquiz, barnteater, Louise Hoffsten och fladdermusjakt. Dessutom modern dans genom Stadsparken där åskådarna utrustas med kikare för att kunna följa föreställningen. Om drygt två veckor drar årets Sommarlund igång aktiviteterna.

Danskollektivet Nya rörelsen och Konstkupan tar med publiken på ”Dance safari” genom Stadsparken den 30 juni. Nidia Martinez Barbieri, Faryad Mortazavi, Daniel Jeremiah Persson och Atoosa Farahmand dansar för Åsa Jensen, producent.Bild: Ingemar D Kristiansen
Två män rör sig rytmiskt över lekplatsens kullar. En bit bort dansar en kvinna ut från en stor hängbjörk. När dansverket Dance safari framförs i Stadsparken i Lund gäller det för åskådaren att vara alert och upptäcka de olika dansarna. Till sin hjälp får publiken både karta och kikare.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen