Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Fyra bilar brann i Husie, flicka dödad i japanskt knivdåd, många döda i fängelsestrider, ex-miljardär dömd för insiderbrott – och fortsatt segersvit för Boston i Stanley Cup.

Malmö

Fyra bilar brann i Husie

Totalt brann fyra bilar och bränderna verkar ha anlagts i bilarnas kupéutrymme genom att en sidoruta krossats.Bild: Patrick Persson
Räddningstjänsten larmades till Husie kyrkoväg efter att en en smäll hörts från en bilbrand. Initialt pekade informationen på att det rörde sig om en explosion men under räddningsarbetet visade det sig handla om bilbränder.
Läs också Fyra bilar brann i Husie
Världen

Flicka dödad i japanskt knivdåd

Räddningspersonal på plats efter knivdådet i Kawasaki.Bild: Kyodo News/AP/TT
En flicka har mist livet efter en våldsam knivattack i Kawasaki, utanför Tokyo. Ytterligare minst 15 personer har skadats. Tre av offren är vuxna, de övriga flickor mellan 6 och 7 år gamla.
Läs också Flicka dödad i japanskt knivdåd

Många döda i fängelsestrider

Polis utanför Anísio Jobim-fängelset i söndags.Bild: Edmar Barros/AP/TT
Minst 40 fångar har hittats döda i fyra olika fängelser i delstaten Amazonas i Brasilien, meddelar myndigheter. De döda ska alla ha strypts och är de senaste offren för strider mellan och inom rivaliserande gäng i fängelserna.
Läs också Många döda i fängelsestrider
Ekonomi

Ex-miljardär dömd för insiderbrott

Eike Batista förs till ett federalt fängelse i Rio de Janeiro 2017.Bild: Felipe Dana/AP/TT
Eike Batista, en gång Brasiliens rikaste person, har dömts till böter på 536 miljoner real (1,3 miljarder kronor) för insideraffärer.
Läs också Ex-miljardär dömd för insiderbrott
Sport

Fortsatt segersvit för Boston i Stanley Cup

Patrice Bergeron anfaller för Boston.Bild: Bruce Bennett/AP/TT
Boston vann sin åttonde match i rad när laget tog hem första mötet med St Louis i Stanley Cup-finalen i ishockey. En tappad puck hjälpte hemmalaget att vända ett 0–2-underläge till seger med 4–2.
Läs också Fortsatt segersvit för Boston i Stanley Cup
Gå till toppen