Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sydsvenskan startar kulturretro-konto på Instagram

Vill du se mer av internationella stjärnor och lokala profiler som berikat kulturlivet genom åren? Då ska du följa vårt nya Instagramkonto ”Sydsvenskan Kultur Retro”.

Pernilla Wahlgren, Paul McCartney och Anita Ekberg har alla gjort sitt för att bidra till det lokala kulturlivet.Bild: Rickard Nilsson Kenneth Olson Sydsvenskan
Sydsvenskans fotografer har genom åren bevittnat det mesta i kulturväg. Och nu öppnas dörrarna till tidningens fantastiska bildarkiv. Genom vårt nystartade retrokonto på Instagram kan du ta del av historiska lokala händelser inom musik-, konst-, film-, tv- och litteraturvärlden.
Se bilder från Paul McCartneys meditationsbesök i Falsterbo 1967, eller Frank Sinatras show på Isstadion 1981 eller Anita Ekbergs pälshatt på flygbåten till Köpenhamn 1964 – och mycket, mycket mer.
Sydsvenskan Kultur Retro finns på Instagram under namnet @sydsvenskan_kulturretro – att följa är förstås helt gratis.
Du har väl förresten inte missat att även Sporten har ett retrokonto på Instagram? Det kan du följa här: @sydsvenskan_sportretro
Gå till toppen