Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Olympic vände och vann – närmar sig toppen

Olympic trummar på: åttonde raka matchen utan förlust och en tredjeplats i tabellen på samma poäng som ettan och tvåan; det var inte direkt en missnöjd Anders Grimberg, tränare i Olympic, som konstaterade att man bärgade segern i Eslöv efter ännu en gedigen insats.
– Det kan man säga, framför andra halvlek. Där fick vi i och för sig hjälp av ett tidigt mål.
Första halvlek var det fördel Eslöv. Även om Olympic började bra, var det hemmalaget som kontrollerade halvleken sista halvtimmen och välförtjänt ledde efter mål bara minuter innan halvtid. Men när Filip Bohman friställde Sadmir Zekovic bara 20 sekunder in i andra halvlek, fick han också fart på Olympic som tog över matchen. 1–2 gjorde Zekovic igen, på retur från Bohman-skott – och 1–3 satte Rassa Rahmani i den 81:a minuten.
– Vi har börjat serien jättebra, förra året klarade vi oss kvar på 24 poäng och nu har vi 18. Men det gäller att hålla järnet varmt, som man brukar säga, och inte nöja sig, menade Anders Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Eslövs BK
  • (1-0)
3
BK Olympic

Målskyttar

    • Sadmir Zekovic 2
    • Rassa Rahmani
    Gå till toppen