Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rosengård förlorade seriefinal

Formstarka Rosengård rådde inte på Ängelholm, som via segern tog över serieledningen. Gästerna kom med rutin och organisation och lät inte Rosengård skapa chanser gratis.
– Nej, de försvarade oerhört bra. Sedan fick de också mål vid rätt tillfällen, konstaterade Rosengårds tränare Mladen Blagojevic.
Det var hemmalaget som började bäst och tog kontroll över matchen första halvtimmen. Men istället för ledningsmål fick Ängelholm lite turligt 0–1 efter att ett skott touchat i bakhuvudet på en back och friställt Assad Al Hamlawi efter en halvtimmes spel. Sedan fick Rosengård det betydligt svårare. 0–2 kort in på andra halvlek och sista halvtimmen med en man kort efter att Egzon Sekiraca fått sitt andra gula kort, gjorde inte saken lättare.
– Nej, Ängelholm gjorde det bra. Det jag kanske blir lite fundersam över är varför vi inte lyckas växla upp när vi har fördel i början, det var samma mot Qviding. Vi måste bli bättre på det: antingen växla upp eller i alla fall vara så kloka att vi inte tänker att vi måste avgöra matchen i första halvlek utan kan visa tålamod och inte släppa något bakåt, menade Mladen Blagojevic.

Division 2 västra Götaland HERR

0
FC Rosengård 1917
  • (0-1)
3
Ängelholms FF
Gå till toppen