Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Förlust för Torn efter mardrömsstart

Den förlustfria sviten stannade på sju för Torn, som fick det för svårt mot serieledande Utsikten. Hemmalaget chocköppnade genom att ta ledningen med 2–0 innan tolv minuter var spelade och hade dessutom hunnit ha en boll inne som dock dömdes bort för offside.

– Vi gav oss själva en rätt tuff uppgift när vi inte alls var med i början, det kan man konstatera. Och Utsikten är det bästa laget vi mött såhär långt, tyckte Torns tränare Richard Ringhov.
Ett bollsäkert, snabbt spelade Utsikten dominerade första halvlek där Torn också hade svårt att komma in i press på Ruddalens konstgräs. I andra halvlek blev det bättre, men när Niclas Lundberg reducerade i den 65:e minuten hade Utsikten hunnit utöka sin ledning dessförinnan och närmare än tvåmålsunderläge kom Torn aldrig. Visst flyttade man upp och försökte trycka på efter reduceringen och skapade också en del lägen – men samtidigt öppnades ytor upp för Utsikten som Andreas Jernarp kunde utnyttja i den 87:e minuten och definitivt avgöra matchen med 4–1.
– Det kommer alltid halvtaskiga matcher och detta var inte vår bästa dag på jobbet, jag kan inte minnas när vi senast släppte in fyra mål. Vi hade ett bra snack i halvtid och fick upp energin i andra halvlek, men samtidigt kan man inte snacka bort 1–4, konstaterade Richard Ringhov.
Gå till toppen