Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Prespa Birliks första vinst för säsongen

Prespa Birlik tog sin första seger för säsongen, men allt började precis som vanligt när Assyriska bara ett par minuter in tog ledningen efter en fast situation. Den här gången replikerade Prespa Birlik dock snabbt. Bara sex minuter senare gjorde Omar Khattab, som var rörlig och vass matchen igenom, sitt första av två mål och tog därmed hemmalaget tillbaka in i matchen.
– Det var viktigt, det kom såklart negativa tankar efter deras ledningsmål, det var tredje matchen i rad vi släppte in ett så tidigt. Men vi visade riktig karaktär idag, alla tog sig i kragen. Det var fint att se, tyckte Prespa Birliks tränare Haris Saranovic.
Med hemmaledning 3–1 i halvtid och dessutom en missad straff i bagaget, hade Prespa Birlik ett bra utgångsläge inför andra. När Omar Khattab sedan gjorde 4–1 bara fem minuter in, var det hela avgjort.
– En kollektiv seger det här, alla jobbade för varandra och vi var aggressiva i vår press på deras planhalva. Försvarsmässigt var det riktigt bra. Hoppas nu detta kan bli starten på en ny trend, sa Haris Saranovic nöjt.

Division 2 västra Götaland HERR

4
KSF Prespa Birlik
  • (3-1)
2
Assyriska BK

Målskyttar

  • Omar Khattab 2
  • själmål
  • Emin Karaman
    Gå till toppen