Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Bilbomb dödade 17 i Syrien, Kanada stänger ambassad i Venezuela, sydkoreanska vann US Open – och Golden State jämnade ut mot Toronto.

Världen

Uppgift: Bilbomb dödade 17 i Syrien

En bilbomb exploderade i staen Azaz i nordvästra Syrien.Bild: KHALIL ASHAWI/Reuters/TT
En bilbomb har dödat minst 17 personer i staden Azaz i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Ytterligare minst 20 personer ska ha skadats.
Läs också Uppgift: Bilbomb dödade 17 i Syrien

Kanada stänger ambassad i Venezuela

Chrystia Freeland. Bild tagen i Finland i maj.Bild: Mandel Ngan/pool/AP/TT
Kanada kommer tillfälligt att stänga sin ambassad i Venezuela. Utrikesminister Chrystia Freeland säger i ett uttalande att ”regimen har vidtagit åtgärder för att begränsa de utländska ambassadernas förmåga att fungera i Venezuela”.
Läs också Kanada stänger ambassad i Venezuela
Sport

Sydkoreanska vann US Open

Lee Jeong-Eun. Arkivbild.Bild: Frank Franklin II/AP/TT
Sydkoreanskan Lee Jeong-Eun vann årets US Open i golf för damer i Charleston, South Carolina. Det är Lees första vinst i majorsammanhang och hon tar med sig rekordsumman en miljon dollar, motsvarande knappt 10 miljoner kronor, i prispengar.
Läs också Sydkoreanska vann US Open

Golden State jämnade ut mot Toronto

Torontos Fred VanVleet i närkamp med Golden States Klay Thompson.Bild: Frank Gunn/The Canadian Press/AP/TT
NBA-mästarna Golden State inledde finalserien med en förlust, och det såg inledningsvis mörkt ut för mästarlaget även i möte två med Toronto. Men efter en stark poängspurt i början av tredje perioden skaffade sig Golden State ett ointagligt försprång.
Gå till toppen