Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Projektet ”Fråga mig istället” ställer frågor om frågor

Hur ställer vi frågor? Vilka frågor är det vi ställer? Och vilka frågor är vi trötta på att höra? De frågorna ställde sig sex personer från Konstkupan. Det blev startskottet för projektet ”Fråga mig istället” som nu har blivit både bok och en utställning på Malmö stadsbibliotek.

Utöver Oscar Hagberg och Atoosa Farahmand (på bild) har även Hend Eldesouky, Regina Mosch, Lamia Karic och Faryad Mortazavi arbetat med projektet.Bild: Niklas Lindberg
Bakom ”Fråga mig istället” står Atoosa Farahmand och Oscar Hagberg och ytterligare fyra personer. Tillsammans har de intervjuat 20 personer som huvudsakligen fått besvara två frågor: Vad är du trött på att bli frågad? Och vad vill du bli frågad istället? Deras svar, tankar och reflektioner är det som utgör boken och utställning.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen