Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skånska framtidsnamn klara för HK Malmö

HK Malmö har gjort klart med två skånska stortalanger. Elias Hall ansluter från Kävlinge och Arvid Johansson från H43.

Elias Hall och Arvid Johansson ihop med Malmötränaren Stian Tönnesen.
HK Malmö, som tappade flera etablerade spelare inför kommande säsong, fortsätter att fylla på och bredda truppen. De senaste tillskotten är två 17-åringar som gjort intryck under sitt testspel med klubben.
– Vi är mycket glada att kunna knyta två så duktiga och unga spelare till HK Malmö, säger Jörgen Rasmusson ordförande i HK Malmö i ett pressmeddelande.
– Jag valde Malmö för att jag tror det är en bra miljö för mig att vidareutvecklas i och så kände jag direkt att sammanhållningen var bra i laget både på och utanför plan, säger spelaren Elias Hall vänsterhänt högernia som har u-landslagsmeriter och utsågs till bäste anfallsspelare i USM.
– En kul upplevelse att få komma till en så stor klubb som HK Malmö. Jag ser fram emot att utveckla den fysiska delen, men så klart även allt det handbollsmässiga, säger spelaren Arvid Johansson.
Gå till toppen