Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Lägenhet beskjuten i Slottsstaden, flera döda vid protest i Nigeria, Brexitparti missade parlamentsplats – och O'Reilly matchhjälte igen för St Louis.

Malmö

Lägenhet beskjuten i Slottsstaden

Skotthål kan ses i ett fönster på första våningen.Bild: Patrick Persson
Polis larmades vid 02-tiden under natten mot fredagen till en skottlossning på en gata i Slottsstaden i Malmö. Flera skotthål kunde ses i ett lägenhetsfönster på första våningen i ett flerfamiljshus.
Läs också Lägenhet beskjuten i Slottsstaden
Världen

Flera döda vid protest i Nigeria

Tre personer har dödats och fyra har skadats i samband med protester i delstaten Adamawa i nordöstra Nigeria, säger vittnen till Reuters. Soldater ska ha öppnat eld mot människor som demonstrerade mot de kidnappningar som ofta förekommer i området.
Läs också Flera döda vid protest i Nigeria

Brexitparti missade parlamentsplats

Labours kandidat Lisa Forbes tar plats i det brittiska parlamentet.Bild: Joe Giddens/PA/AP/TT
Brexitpartiet missade sin första chans att ta sig in i det brittiska parlamentet, rapporterar BBC. På torsdagen hölls fyllnadsval i Peterborough för att ersätta Labourpolitikern Fiona Onasanya.
Läs också Brexitparti missade parlamentsplats
Sport

O'Reilly matchhjälte igen för St Louis

St Louis David Perron ser på när Ryan O'Reillys skott går mellan benen på Bostons finländske målvakt Tuukka Rask.Bild: Bruce Bennett/AP/TT
Kanadensiske centern Ryan O'Reilly gjorde mål och assist när St Louis tog täten i finalserien i NHL mot Boston. Matchen slutade 2–1.
Gå till toppen