Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Planningtorock, Lash och Lindy Larsson klara för Malmö Pride

Nyligen kom nyheten att amerikanska The Weather Girls blir dragplåstret under årets Malmö Pride. Nu står det klart att väderflickorna får sällskap av elektropopakten Planningtorock, rapdoun Lash och Malmö opera-profilen Lindy Larsson.

Rapduon Lash består av syskonen Sabina och Anfa Lashari.Bild: Pressbild
Flera nya akter gör nu ”It’s raining men”-sångerskorna The Weather Girls sällskap under Malmö Pride. Festivalen går av stapeln den 18 till 21 juli.
Planningtorock är den brittiska ickebinära elektroartisten Jam Rostrons soloprojekt. Planningtorock ligger bland annat bakom hitten ”Let's talk about gender baby” och avslutar fredagskvällen på årets Pride.
Skådespelaren Lindy Larsson har de senaste åren varit en återkommande publikfavorit på Malmö opera och Malmö stadsteater. På årets festival står han på scenen tillsammans med sitt Bon Bon Band.
Även rapduon Lash, som består av syskonen Sabina och Anfa Lashari och slog igenom stor med debutsingeln ”Två fingrar” 2015, ansluter till årets lineup.
”Akterna ska hålla toppklass och givetvis andas Pride. Samtidigt är det jätteviktigt med ett brett program där det finns något för alla”, säger Gudrun Hauksdottir, projektledare för Malmö Pride, i ett pressmeddelande.
Det står även klart att den Köpenhamnsbaserade artist- och aktivistorganisationen Sabaah anordnar ett performance med titeln ”An evening with Sabaah” under årets festival.
Läs också The Weather Girls blir dragplåster på Malmö Pride i sommar
Gå till toppen