Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Bombtekniker i Linköping efter nytt larm, fem knivhuggna på Islands Brygge, Boston förstörde St Louis stora fest – och Anna Nordqvist stod stadigt i vinden.

Sverige

Bombtekniker i Linköping efter nytt larm

Polisens bombtekniker undersökte det misstänkta föremålet och sökte runt i närområdet, bland annat med hund.Bild: Jeppe Gustafsson/TT
Polisens bombtekniker skickades under natten mot måndagen till Linköping, sedan en privatperson sett ett misstänkt föremål och slagit larm vid 23.30-tiden på söndagskvällen.
Läs också Bombtekniker i Linköping efter nytt larm
Danmark

Fem knivhuggna på Islands Brygge

Inga gripanden kunde göras vid bråket natten till måndagen. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
Tillståndet är kritiskt för två av fem skadade efter ett stort bråk i det omtyckta nöjes- och turistområdet Islands Brygge i centrala Köpenhamn. Samtliga skadade ska vara yngre män, som enligt polisen misstänks ha knivskurits under bråket.
Läs också Fem knivhuggna på Islands Brygge
Sport

Boston förstörde St Louis stora fest

St Louis hade laddat för fest, den 9 juni skulle bli en historisk dag när Blues för första gången skulle vinna Stanley Cup. Men Boston ville annat, bortalaget förstörde festen och vann den sjätte finalmatchen med 5–1.
Läs också Boston förstörde St Louis stora fest

Anna Nordqvist stod stadigt i vinden

Anna Nordqvist under US Open för två veckor sedan.Bild: Steve Helber/AP/TT
Avslutningsronden i Galloway, New Jersey, präglades av hård vind, som förstörde flera av toppspelarnas scorer. Nordqvists 69 slag, två under par, räckte därför för att avancera från den 15:e plats hon hade inför söndagen.
Gå till toppen