Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Netflix har köpt rätten till filmatiseringen av Massives ”The Division”

Streamingjätten Netflix har köpt rättigheterna till filmatiseringen av Malmöbolaget Massive Entertainments spelsuccé ”The Division”. Det offentliggjordes på E3-konferensen i Los Angeles.

Så här offentliggjorde Netflix nyheten om deras rättighetsköp av "The Division".
Redan sommaren 2016 blev det känt att filmstjärnan Jake Gyllenhaal ska vara med och göra Hollywoodfilm av Malmöbolaget Massives spelsuccé ”The Division”. Sedan dess har det även blivit klart att stjärnskådisen Jessica Chastain och superhjälteregissören David Leitch ansluter till filmatiseringen. Leitch har regisserat ”Deadpool 2”, ”Atomic Blonde” och den kommande ”Fast and Furious”-spinoffen ”Hobbs and Shaw”. Gyllenhaal ska inte bara spela huvudrollen i filmen, utan även producera den tillsammans med Ubisofts Gerard Guillemot.
Nu kommer nästa kapitel i historien om ”The Division”-filmen. På E3-mässan i Los Angeles som pågår i dagarna har det nämligen offentliggjorts att streamingjätten Netflix har köpt rättigheterna till filmen.
På Twitter skriver Netflix så här:
Ännu är det oklart när filmen ska få premiär.
Håll koll på Malmös spelvärld – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen