Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Samir & Viktor gör Marcus & Martinus sällskap i Malmö

Den nya musikfestivalen High Five inriktar sig mot barnfamiljer och har redan gjort klart med norska tvillingduon Marcus & Martinus. Nu är det klart att även svenska duon Samir & Viktor kommer till festivalen.

Samir & Viktor.Bild: Jonas Ekströmer/TT
Housefestivalen Big Slap får i sommar ett festival-lillasyskon i form av High Five på Tallriken i Malmö. Det kunde Dygnet Runt berätta i december. Då stod det också klart att norska tvillingduon Marcus & Martinus blir festivalens dragplåster.
Sedan dess har även Tik-Tok-stjärnan Theoz och ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva”-sångaren Pidde P blivit klara för festivalen.
Nu har fjärde namnet offentliggjorts för festivalen och det är duon Samir & Viktor, som för övrigt använde Theoz som bakgrundsdansare i förra årets Melodifestival då de uppträdde med låten ”Shuffla”. Sedan tidigare har Samir Badran och Viktor Frisk gjort succé i Melodifestivalen med låtarna ”Groupie” och ”Bada nakna”. Alla tre gånger de ställt upp i tävlingen har de kommit till final med en fjärdeplats som bästa resultat.
High Five äger rum den 27 juli på Tallriken i Malmö och utöver musiken kommer det att finnas tivoli, hopptorn och andra aktiviteter på plats. De ingår dock inte i biljettpriset.
Gå till toppen