Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Skånska stjärnan Paul Rey klar för Rix FM festival i Malmö

I år fyller musikfestivalen Rix FM tjugo år. När festivalen intar Stortorget i Malmö den 10 augusti är det med artister som Norlie & KKV, Darin och den singelaktuella skånska stjärnan Paul Rey på scen.

Paul ReyBild: Dennis Bärlund
När Dygnet Runt i slutet av 2018 kartlade de 50 största Malmöartisterna på Spotify var det enbart The Cardigans som kunde slå Paul Rey i antal lyssningar per månad.
27-åringen, som är uppväxt i Lund och egentligen heter Pauli Jokela, slog igenom stort med singeln ”California Dreamin” 2016. Singeln producerades tillsammans med dj:n Arman Cekin och plockades upp av Snoop Dogg som släppte en egen remix av låten. Tidigare i år släppte Paul Rey den nya singeln ”Good for me”.
Nu är det klart att han är en av artisterna som står på scen under året Rix FM Festival i Malmö. Rix FM intar Stortorget den 10 augusti, mitt under Malmöfestivalen.
Med på årets festival är även Darin, aktuell med singeln ”Finns inga ord”, och P3 guld-vinnande popduon Norlie & KKV som släpper sitt tredje album i sommar. De får sällskap av den danske dj:n Martin Jensen, nyligen Melodifestivalaktuella Mohombi och Bishara, popgruppen Estrad och Leia som släpper debutsingeln ”If I rule the world” den 14 juni.
Ytterligare artister släpps under sommaren.
Gå till toppen