Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kanadensisk KHL-back till Växjö.

Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson. Arkivbild.Bild: Mikael Fritzon/TT
Växjö Lakers har gjort klart med ytterligare en spelare inför kommande hockeysäsong i SHL. Det är den 29-årige offensive backen Mathew Bodie som skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.
Bodie kommer senast från spel med Torpedo Nizhny Novgorod i den ryska ligan KHL där han stod för 16 poäng på 39 matcher.
”Största anledningen till att jag skrev på är för att jag tror laget har stor chans att gå hela vägen och vinna ännu ett guld, en resa jag vill vara med på”, säger kanadensaren till Växjös webbplats.
Innan KHL spelade Bodie fem säsonger i American Hockey League, sedan han avslutat en framgångsrik collegekarriär på Union College.
”Som spelare får vi en smart och skridskostark back, Matt har i sin karriär visat en väldigt jämn produktion. Strax under 40 poäng med bra plus/minus-statistik”, säger Henrik Evertsson.
Gå till toppen