Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Guide till midsommarens småsnapsar

Snaps till sillen på midsommar är ett önskemål hos många. Varför inte köpa småsnapsar och prova dig igenom olika kryddningar? Vi har gjort ett urval av de bästa samlingsboxarna.

Kryddningen ger en vägledning till vad snapsen kan tänkas passa till. En snaps med dillarom passar tillexempel bra till fisk och skaldjur.Bild: Henrik Holmberg/TT
I Sverige har vi druckit brännvin sedan slutet av 1400-talet. Förr ansågs det, och framför allt det kryddade brännvinet, vara bra för aptiten, matsmältningen och för att förebygga och bota diverse åkommor.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen