Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rosengård förlorade toppmatch

I toppmötet mellan Onsala och Rosengård var hemmalaget till slut det starkare, men Malmölagets tränare Mladen Blagojevic var inte alltför besviken.
– Den här matchen hade kunnat gå hur som helst. Onsala var bra, vi skapade chanser, i en sådan här match handlar det om marginaler och kanske om individuella prestationer, menade han.
Individuella prestationer som den av Onsalas anfallare Victor Andersson, som efter att ha kvitterat bara ett par minuter efter Rosengårds ledningsmål en dryg kvart in i första halvlek, också gjorde 2–1 på ett vackert skott rakt upp i krysset i den 68:e minuten. Rosengård hade haft bra lägen innan det och skapade en del även efter, men saknade den riktiga skärpan när möjligheten dök upp.
– Vi tar ändå med oss att vi stod upp som grupp hela matchen. Det var en välspelad och bra division 2-match, en värdig toppmatch. Det är inte så mycket att säga om att man ibland förlorar mot bra lag, tyckte Mladen Blagojevic

Division 2 västra Götaland HERR

2
Onsala BK
  • (1-1)
1
FC Rosengård 1917

Målskyttar

    • Ali Jasim
    Gå till toppen