Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Tidiga mål knäckte Trelleborg

Ett baklängesmål i inledningen av varje halvlek blev en för brant uppförsbacke för TFF att besegra. Brage vann till slut med 2–0 efter en chansrik match där båda lagen skapade öppna lägen som borde resulterat. Men för andra matchen i rad fick Trelleborg lämna planen mållöst.

– Vi saknade effektivitet och skärpa i avgörande lägen, det är helt klart. Annars finns det mycket gott att säga om offensiven, vi skapade chanser både från kanter, centralt och på fasta situationer och det tar vi med oss, menade tränaren Peter Swärdh.
Brage gjorde 1–0 redan i tredje minuten och 2–0 kom ännu tidigare i andra – bara två minuter in. Ett lite ofokuserat TFF bjöd på ytorna, tyckte Peter Swärdh.
– Ja och vi borde varit lite kyligare framför allt i andraläget efter att ha gått bort oss lite i förstaläget. Men på det stora hela tycker jag ändå det var okej även defensivt idag, vi skapade klart mer än Brage.
Bragevinsten innebar slutet på Trelleborgs fyra matcher långa förlustfria svit och i nästa match mot Jönköping Södra saknas kaptenen Salif Camara Jönsson, som fick rött kort efter lite gruff på övertid.
– Vi behöver lyfta blicken och ladda om bara, vi har gjort flera stabila defensiva insatser tidigare och idag gjorde vi det bra offensivt förutom att vi inte fick in bollen, menade Peter Swärdh.
Gå till toppen