Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

IFK Malmö kvitterade på övertid efter sent underläge

När Hittarp tog ledningen i 88:e minuten så allt klappat och klart ut, IFK Malmö såg ut att få börja veckan med en försmädlig förlust efter en insats som lämnade en del i övrigt att önska. Men matchen var inte slut där. IFK Malmö flyttade upp allt man hade och när klockan tickat upp på ett par minuters övertid tog Robin Svensson hand om ett inspel och satte 1–1.
– Stark moral att inte ge upp vid 0–1 så sent, det måste man säga. Men det var ingen höjdarmatch, tyckte IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Matchen var en ganska sömnig historia med lågt tempo, dålig rörelse och mycket felpass. Inget av lagen hade sin bästa dag även om det skapades ett par chanser åt respektive håll. Över 90 minuter (och lite till) var den delade poängen rättvis.
– Vi får ta med oss att vi behöver bli distinktare och öka intensiteten betydligt. Vi försökte spela rakare och få mer tryck i andra och det blev väl lite bättre, men på det stora hela var det lite måndagstrött, konstaterade Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

1
IFK Malmö FK
  • (0-0)
1
Hittarps IK

Målskyttar

  • Robin Svensson
    Gå till toppen