Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tami T och Moto Boy till Malmö Pride

Om en månad drar Malmö Pride igång med amerikanska The Weather Girls som dragplåster. Nu står det klart att även Tami T och Moto Boy står på pridefestivalens scen i juli.

Moto Boy är klar för en spelning på sommarens Malmö Pride.Bild: Emma Larsson
Det senaste året har präglats av stridigheter inom Malmö Pride och planeringen av årets festival hamnade flera månader efter. Men i april kunde Dygnet Runt avslöja att nöjesarrangören Gudrun Hauksdottir tar över som projektledare för Malmö Pride.
Sedan dess har akter som The Weather Girls, Lash, Planningtorock och Lindy Larsson offentliggjorts till årets festival.
Med en månad kvar till festivalstart släpps nu ytterligare artister och programpunkter.
Tami T slog igenom stort med låten ”I never loved this hard before”, som var en del av soundtracket till den hyllade filmen ”Nånting måste gå sönder” från 2014. Den 19 juli äntrar Tami T Malmö Prides scen.
Samma kväll blir det schlagerkväll under ledning av komikern Lena Frisk och bandet The Mona Lisas. Bland gästerna, som kommer att framföra egna tolkningar av klassiska schlagerlåtar, finns Loulou Lamotte, Miriam Aïda, Linnéa Samia Khalil och Nic Schröder.
Under artistnamnet Moto Boy har Oskar Humlebo gjort drömsk gitarrpop ackompanjerad av skör falsettsång. Han släppte sitt självbetitlade debutalbum 2008 och är just nu singelaktuell med ”Vi kör tills vi dör”. Han spelar på Malmö Pride den 20 juli.
Samma kväll står även Gunn Lundemo och Jasmine Kara på scenen. Nytt för i år är även barnområdet i Folkets park med bland annat hoppborg, rullskridskodisko och miniparad.
Malmö Pride äger rum mellan den 18 och 21 juli. Paraden går av stapeln den 20 juli.
Gå till toppen