Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sydsvenskan sänder MFF:s träningsmatcher

Nu startar Malmö FF:s mest intensiva period på hela året. Då väljer Sydsvenskan att tv-sända de båda kommande träningsmatcherna mot Sönderjyske och Gorica.
– Vi är glada att kunna erbjuda våra läsare det här. Vi vet om att det finns ett mycket stort intresse, säger Sydsvenskans redaktionschef Marcus Ekdahl.

Anders Christiansen, Markus Rosenberg, Marcus Antonsson och Eric Larsson jublar efter bragden mot Besiktas i december.Bild: PETTER ARVIDSON
Malmö FF imponerade stort i vårens allsvenska men det är under de närmaste veckorna laget ska upp till bevis.
Då är det allsvensk omstart samtidigt som kvalet till Europa League drar igång. Förra säsongen gjorde ju MFF succé i Europa League, laget tog sig vidare från kval, gruppspel och åkte till slut ut mot storlaget Chelsea.
Nu är det alltså dags igen.
Men intensiva juli börjar med två intressanta träningsmatcher på Stadion.
Torsdagen den 20 juni klockan 14.00 möter MFF danska Sönderjyske och fem dagar senare ställs MFF mot Gorica från Kroatien, klockan 19. Nu är det alltså klart att båda matcherna kommer sändas på Sydsvenskan.se.
Det kommer kosta 69 kronor att se varje match.
– Det har blivit en trevlig tradition att Sydsvenskan sänder Malmö FF:s träningsmatcher. Och med det som väntar MFF de närmaste veckorna så blir det här högintressanta matcher, säger Marcus Ekdahl.
MFF:s allsvenska omstart är mot AIK borta den 30 juni och den 11 juli inleder MFF sitt kval till Europa League.
Gå till toppen