Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rösler avfärdar AC-rykten: ”Inte hört att vi fått ett enda bud”

Enligt Expressen har en MLS-klubb inlett förhandlingar om att köpa MFF:s mittfältsstjärna Anders Christiansen. MFF-tränaren Uwe Rösler slår ner uppgifterna.
– Jag har inte hört att vi har fått in ett enda bud på någon av våra spelare.

Uwe Rösler och Anders Christiansen.Bild: Bildbyrån
– AC har precis anslutit till oss igen. Ni kan skriva att jag inte har informerats om något bud på våra spelare. Förrän det sker så kommer inte jag förlora någon sömn över det.
Expressen skriver också att MLS-klubben ska ha lagt ett bud som MFF nobbat, men MLS-klubben ska inom kort resa till Malmö för att fortsätta diskussionen om Anders Christiansen.
Rösler kunde även meddela att klubben inte är ute efter en ersättare till Andreas Vindheim.
– Vi har förlorat en spelare. Jag räknar Berget fortfarande som en anfallare men han har gjort det fantastiskt bra som wingback. Vi kommer inte ta in någon spelare som ersättare till Andy [Andreas Vindheim]. Det är planen för nu. Om någon lämnar, som inte jag har informerats om, så kan vi prata om ersättare. Men jag har inte blivit informerad om några officiella bud.
Anders Christiansen lämnade onsdagens träning direkt utan att prata med media.
Gå till toppen