Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oavgjort för IFK Malmö efter ledning två gånger om

IFK Malmö gjorde inte någon helgjuten insats mot Stafsinge, men tränaren Nisse Persson var nöjd med poäng efter de förutsättningar som fanns.
– Vi hade verkligen inte de bästa förberedelserna. Först var bussen 35 minuter sen så att vi fick slänga i oss maten på vägen, sedan var klimatanläggningen ur spel så att vi hade det stekhett hela resan upp till Falkenberg. Till råga på allt hade vi bara fått med oss hälften av matchställen. Så med tanke på det tycker jag ändå att vi gjorde vad vi kunde...
IFK Malmö tog också ledningen två gånger om. Albin Sjöstrand Bjurnemark satte 0–1 nästan direkt efter avspark och efter att Stafsinge kvitterat innan halvtid fyllde Victor Sköld, tillbaka i laget, på till 1–2. Men mer än en poäng blev det inte till slut.
– Nej, vi orkade inte riktigt. Sedan fick vi Raslan Al Kurdi utvisad också strax efter deras kvittering, så det är inte mycket att säga om. Vi får vara nöjd med oavgjort idag, tyckte Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

2
Stafsinge IF
  • (1-1)
2
IFK Malmö FK

Målskyttar

    • Albin Sjöstrand Bjurnemark
    • Victor Sköld
    Gå till toppen