Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rosengård räddade seger i slutminuterna

Rosengård var illa ute mot Assyriska, men två sena mål räddade till slut hem segern efter en inte så särskilt stabil insats. Matchen inleddes i stort sett med att Rosengård kom i friläge tre man mot målvakten, men missade passningen och i anfallet efter gjorde Assyriska istället 0–1. Efter det var inte Rosengård sig likt.
– Det satte sig i huvudet, det var vår sämsta halvlek i år. Passist försvar på båda målen och inte bra offensivt heller, suckade Rosengårds tränare Mladen Blagojevic.
I andra halvlek fick man en tidig reducering, men sedan tog det stopp och i mitten av halvleken var det åter Assyriska som hade fördel innan Zia Sakirovski säkert prickade in 2–2 i 81:a minuten och Dardan Burrniku placerade i en frispark som avgjorde matchen med bara en minut kvar av ordinarie tid.
En nervös halvlek för Mladen Blagojevic.
– Vi fick lite panik när vi inte kom längre efter 1–2, men sista tio bara körde vi. Jag tycker ändå vi lyckades hålla rätt fokus hela tiden, inte på domaren och inte på att de ville spela bort tid utan på vår egen prestation, menade han.

Division 2 västra Götaland HERR

3
FC Rosengård 1917
  • (0-2)
2
Assyriska BK

Målskyttar

  • William Magnusson
  • Zia Sakirovski
  • Dardan Burrniku
    Gå till toppen