Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sommarens första MFF-värvning klar

Danske ytterbacken Jonas Knudsen är klar för Malmö FF.
– När jag hörde om intresset från MFF så var det ingen tvekan. Det är en klubb med höga ambitioner och det lockar mig. Här ska man vinna varje match, vinna titlar och spela i Europa, säger nyförvärvet i ett pressmeddelande.

Malmö FF presenterade Jonas Knudsen som ny spelare på torsdagen.Bild: PETTER ARVIDSON
Efter segern i träningsmatchen mot Sönderjyske valde MFF att offentliggöra sommarens första värvning.
Danske ytterbacken Jonas Knudsen har skrivit på ett fyraårskontrakt med Malmö FF.
26-åringen började sin karriär i Esbjerg och tillbringade sex år i klubben innan han värvades till England. På fyra år spelade Knudsen 148 matcher för Ipswich Town. Klubben åkte ur den engelska andradivisionen förra säsongen och samtidigt gick hans kontrakt ut.
2018 ingick han i Åge Hareides VM-trupp.
Dansken har skrivit på ett kontrakt med MFF till år 2023.
– Det känns fantastiskt att vara en del av den här klubben, säger Knudsen i ett pressmeddelande.
– Jag skulle säga att jag är en hängiven, passionerad spelare. Jag vill vinna till varje pris. Att vinna är allt för mig, säger dansken till mff.se.
MFF:s sportchef Daniel Andersson säger att Knudsen är en spelare för flera positioner.
– Det känns väldigt bra att vi har knutit till oss Jonas. Han har en profil och flera egenskaper som vi har sökt efter länge. Han har en bra vänsterfot och kan användas i hela trebackslinjen men även som ytterback. Det är en spelare på hög nivå som är väldigt professionell i allt han gör och han kommer att hjälpa oss mycket framöver, säger Andersson i ett pressmeddelande.
Gå till toppen