Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Misstänkt narkotikabrott vid Folkets park

Ett antal personer kontrollerades av polisen efter en insats mot misstänkt drogförsäljning vid Folkets park på midsommaraftonskvällen.

Bild: Patrick Persson
Insatsen ska ha föranletts av någon form av bråk vid entrén till Folkets park som vetter mot Friisgatan. Bråket upptäcktes av patrullerande poliser vid 22.30-tiden på kvällen. De beslutade sig då för att kontrollera ett antal personer.
– Det är ett kontrollärende. Det har varit lite bråkigt på platsen och patrull uppmärksammar det. De ser till att det är lugnt på plats, det ska inte ha varit något våldsamt bråk, säger Katarina Rusin, informatör på Skånepolisen.
Enligt polisen ska en person vara misstänkt för narkotikabrott.
– Vi kontrollerar personerna på platsen. En yngre kille hade en mindre mängd narkotika på sig och misstänks nu för narkotikabrott av normalgraden, sade Timmy Jeppsson, inre befäl vid Malmöpolisen vid 02-tiden.
Ingen person har gripits i ärendet. Polisen har upprättat en anmälan om narkotikabrott.
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen