Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Olympic vände tvåmålsunderläge

Olympic seglar på i sin medvind. Trots underläge 0–2 i första halvlek och Simon Ståhl utvisad efter det andra gula kortet tidigt i andra halvlek, vände man och vann borta mot Qviding efter att Aron Nouicer satt avgörande tredje målet några minuter efter Simon Ståhls utvisning.
– Vi är ett bra division 2-lag just nu och vi kände hela tiden idag att vi var bolltrygga och hade gott om energi. I andra halvlek trummade vi bara på, menade tränaren Anders Grimberg.
Olympic började bra med friläge för Filip Bohman nästan direkt, men istället var det Qviding som tog ledningen efter 15 minuters spel. 2–0 kom efter en knapp halvtimme.
– Vi var inte helt vakna vid målen, tappade markering och så. Men förutom det tycker jag vi hade ett stabilt försvar matchen igenom, sa Anders Grimberg.
Reduceringen hann in innan första halvlek var slut och sedan kom kvitteringen tidigt i andra halvlek. Då var Olympic det bättre laget, trots att skyttekungen Sadmir Sekovic var avstängd.
– Axel Håkansson gjorde sin första match på länge i backlinjen, Alexander Roos fick flytta upp ett steg och Terry Adadevoh Svensson tog Sadmirs plats i anfallet. Alla gjorde det bra, berömde Anders Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

2
Qviding FIF
  • (2-1)
3
BK Olympic

Målskyttar

    • Alexanders Roos
    • Aron Nouicer 2
    Gå till toppen