Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Kraftig brand i parkeringshus i Oxie, brand efter explosion i Örebro, klart för ny S-ledd regering i Danmark, svagt nedåt på börserna i Asien – och Real Madrid satsar på ett damlag.

Skåne

Kraftig brand i parkeringshus

Fyra bilar har brunnit i ett parkeringshus i Oxie. Larmet kom vid 02:30-tiden i natt.
Läs också Kraftig brand i parkeringshus
Sverige

Brand efter explosion

En lokal i Örebro började brinna under natten. En explosion ska ha föregått branden, skriver Expressen. Nationella bombskyddet är kallat till platsen.
Läs också Brand efter explosion i Örebro
Danmark

Klart för ny S-ledd regering

Efter veckor av långa förhandlingar kan danska Socialdemokraternas ledare Mette Frederiksen bilda regering. Socialdemokratiet har sedan valet den 5 juni överlagt med stödpartierna Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti och Enhedslisten.
Läs också Klart för ny S-ledd regering i Danmark
Ekonomi

Svag nedåt i Asien

De asiatiska börserna går svagt nedåt i den tidiga onsdagshandeln. Handlarna inväntar veckans G20-möte i Japan och visar viss oro över den spända situationen mellan USA och Iran.
Läs också Svag nedåt i Asien
Sport

Real Madrid får ett damlag

Från och med nästa höst kan Real Madrids fotbollssupportrar även heja på sina damspelare. Den spanska klubben är nästa stora förening som skaffar sig ett damlag.
Gå till toppen