Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Storförlust för Prespa Birlik i uppskjuten match

Prespa Birlik åkte upp till Göteborg för att fortsätta den match som bröts i 12:e minuten pga oväder, men det skulle visa sig att vägen knappast var mödan värd. I tio minuter, dvs fram till den 21:a matchminuten, höll man spelet uppe ganska väl mot topplaget Qviding, men sedan kom baklängesmålen tätt på varandra och en kvart senare stod det 4–0. Då var matchen i stort sett över.
– Vi föll igenom totalt, jag kan inte skylla på något men kanske satt bussresan lite i benen, vi fick stressa upp för att hinna. Men det var inte mycket som fungerade för oss idag, suckade Prespa Birliks tränare Haris Saranovic.
4–0 i halvtid blev 6–0 till slut efter att Qviding fyllt på kvoten i slutet av andra halvlek. En lika rättvis som klar seger, det var klasskillnad mellan lagen.
– Nu måste vi hitta oss själva igen och ta oss samman inför de två sista innan uppehållet. Vi behöver poäng, konstaterade Haris Saranovic.

Division 2 västra Götaland HERR

6
Qviding FIF
  • (4-0)
0
KSF Prespa Birlik
Gå till toppen