Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Storförlust för Prespa Birlik i uppskjuten match

Prespa Birlik åkte upp till Göteborg för att fortsätta den match som bröts i 12:e minuten pga oväder, men det skulle visa sig att vägen knappast var mödan värd. I tio minuter, dvs fram till den 21:a matchminuten, höll man spelet uppe ganska väl mot topplaget Qviding, men sedan kom baklängesmålen tätt på varandra och en kvart senare stod det 4–0. Då var matchen i stort sett över.
– Vi föll igenom totalt, jag kan inte skylla på något men kanske satt bussresan lite i benen, vi fick stressa upp för att hinna. Men det var inte mycket som fungerade för oss idag, suckade Prespa Birliks tränare Haris Saranovic.
4–0 i halvtid blev 6–0 till slut efter att Qviding fyllt på kvoten i slutet av andra halvlek. En lika rättvis som klar seger, det var klasskillnad mellan lagen.
– Nu måste vi hitta oss själva igen och ta oss samman inför de två sista innan uppehållet. Vi behöver poäng, konstaterade Haris Saranovic.

Division 2 västra Götaland HERR

6
Qviding FIF
  • (4-0)
0
KSF Prespa Birlik
Gå till toppen