Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fem ungdomar avvisade från Barabadet

Under torsdagskvällen tog sig fem pojkar i 16-årsåldern in på Barabadet. Men de var inte skyldiga till att ha bajsat i vattnet – ett problem som drabbat badet två gånger den senaste tiden.

Strax innan tio fick polisen uppgifter om att det befann sig folk inne på Barabadet. Badet har vid två tillfällen på kort tid tvingats hålla stängt under en hela dag för att bassängerna har behövt chockkloreras. Detta efter att okända personer tagit sig in på området och skräpat ner samt även bajsat i bassängerna.
Polispatrullen som ryckte ut fann fem ungdomar på platsen. Bedömningen blev att det räckte med en tillsägelse och att vårdnadshavarna underrättades.
Hade ungdomarna bajsat i vattnet?
– Nej, nu var det inget sånt, utan de hade bara plaskat och inte förstört någonting, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Gå till toppen