Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

180 passagerare strandade på Sturup i över tolv timmar

Under natten till lördagen var omkring 180 passagerare strandade på Sturups flygplats efter att Wizz Airs flyg till Wien blivit försenat i drygt tolv timmar.

Passagerare är strandade på Sturup.Bild: Foto: Privat
Planet skulle ursprungligen ha lyft vid 14.50, men blev av oklara skäl försenat. Först drygt tolv timmar senare, klockan tjugo över tre på natten, kom planet iväg och landade 04.27 i Wien.
– Vi blev tvungna att checka in våra väskor senast vid 21 och gå igenom säkerhetskontrollen, berättade Erica Jaeckel, en av resenärerna, strax innan klockan 01.
Då har hon väntat i över tio timmar. Hon säger att hon inte har lyckats få någon kontakt med Wizz Air och att det inte gått ut någon information om vad som händer.
– Det känns skitjobbigt. Vi vet inte om vi ska åka hem eller vara kvar, allt är väldigt oklart. Det finns familjer här, och små barn och personalen får inte gå hem förrän vi har flugit, berättade hon.
Bild: Foto: Privat
Gå till toppen