Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Lunds BK pressade serieledarna

Marginalerna fortsätter att vara Lunds BK till last, men en poäng mot serieledarna var ett resultat tränaren Jack Majgaard Jensen på förhand hade varit ganska nöjd med. Att tappa två poäng med tio minuter kvar, var han inte lika glad för.

– Nej, jag har sagt hela tiden att vi kan slå alla lag, men sedan är det ju det här med marginalerna. Samtidigt borde vi kunna försvara oss bättre på deras inkast, konstaterade han.
För det var två inkast som resulterade för Trollhättan, först när man tog ledningen i den 37:e minuten då bollen dessutom touchade på en Lundaspelare och gick in – och sedan då kvitteringen som Alen Kasumovic nickade in i den 80:e minuten.
– Jag tycker vi borde haft frispark innan deras första, han touchade in i mål för att han fick en knuff i ryggen. Men de är stora och starka och farliga på fasta, det visste vi. Vi får helt enkelt visa att vi lärt oss något när vi möter dem igen redan nu på torsdag, konstaterade Jack Majgaard Jensen.
Lunds BK:s insats var samtidigt ett steg framåt. Laget har nu gjort två mål två matcher i rad och börjar få fart på anfallsspelet.
– Det tycker jag. Vi ville använda vår snabbhet idag, Trollhättan är starka men inte så snabba. Och vi hade ändå ganska bra kontroll bakåt också, även om det är besvärligt med den tyngd de har när de sätter in bollar i straffområdet, menade Jack Majgaard Jensen.
Gå till toppen