Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rosengård tappade poäng efter självmål på övertid

Rosengård hade allt i egna händer mot Ullared. Totalt spelövertag i första halvlek, en uppsjö chanser, tidigt ledningsmål i andra halvlek – men det räckte inte. Ett slarvigt bolltapp på övertid ledde till ett inlägg från Ullared som hemmaspelare lyckades brösta in i eget mål. Kvitterat – och besviket i Rosengårdslägret.
– Förbannat surt detta. För det första borde vi avgjort matchen i första halvlek och för det andra böjd vi på deras mål gånger två om man räknar in bolltappet. På ett sätt skönt att vi bara kan peka finger åt oss själva, men samtidigt otroligt onödigt, konstaterade tränaren Mladen Blagojevic.
Rosengård hade elva skott på mål under första halvlek, men Ullareds målvakt Sebastian Ekholm stod i vägen för det mesta – när han inte hade målramen till hjälp.
– Han var otrolig mot oss även i våras så vi visste ju vad han kunde. Men nog borde vi satt någon av chanserna och dödat matchen, menade Mladen Blagojevic.

Division 2 västra Götaland HERR

1
FC Rosengård 1917
  • (0-0)
1
Ullareds IK

Målskyttar

  • Zia Sakirovski
    Gå till toppen