Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Storvinst för Olympic efter tre mål av Terry Adadevoh Svensson

En Terry Adadevoh Svensson i målform räckte långt för Olympic, som utan att göra en felfri insats mot Vinberg till slut vann stort. Adadevoh Svenssons anfallspartner Filip Bohman inledde målskyttet redan i den nionde minuten och när Adadevoh Svensson gjorde 0–3 precis innan halvtidssignalen, såg allt klart ut. Men en snabb reducering från Vinberg satte ändå nerverna lite på dallring.
– Jag sade i halvtid att det värsta som kan hända är att de gör ett snabbt mål och så blev det så... men det ordnade upp sig snabbt också, konstaterade Olympics tränare Anders Grimberg.
Terry Adadevoh Svensson gjorde sitt tredje mål för dagen när han satte 1–4 i den 57:e minuten och därmed var matchen avgjord. Patchicco Diallo fastställde slutresultatet på övertid efter en vacker dribblingsräd från halva plan.
– Otroligt snyggt mål och starkt av oss att vinna så klart utan att göra en jättematch. Men det är klart att vi är nöjda med detta, även om det fattades en del detaljer idag för att helheten verkligen skulle sitta, menade Anders Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Vinbergs IF
  • (0-3)
5
BK Olympic

Målskyttar

    • Terry Adadevoh Svensson 3
    • Filip Bohman
    • Patchicco Diallo
    Gå till toppen