Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Torn räddade oavgjort på övertid

Om Oskarshamns kvittering kom olämpligt för Torn precis innan halvtidssignalen, kom hemmalagets egen kvittering desto lämpligare. I den 95:e minuten fick Dylan Kosik Sulaiman bollen av Anton Kinnander och gjorde inget misstag. En poäng till Torn, vars tränare Richard Ringhov ändå var besviken.

– Ja, jag tycker vi skapade tillräckligt för att vinna den här matchen.
Torn tog fullt logiskt ledningen i mitten av första halvlek när Niclas Lundberg rundade målvakten efter en stark hemmainledning på matchen. Men när Niklas Nilsson blev skadad i 40:e minuten och linkade ut för att sedan återvända på topp bara för att känna på skadan, tappade Torn huvudet i några minuter – tillräckligt för att Oskarshamn på hörna skulle kunna nicka in 1–1.
– Sådant får inte hända, vi blev helt oorganiserade och tappade vårt flow. Sedan är ju Niklas en av våra starkaste huvudspelare och hade kanske behövts på hörnan, men det var samtidigt en miss, suckade Torns tränare Richard Ringhov.
I andra halvlek påverkade värmen spelet, som böljade fram och tillbaka utan att en riktig matchbild lyckades sätta sig. Oskarshamn tog ledningen med tio minuter kvar, men Torn hade alltså fler ess i rockärmen.
– Oskarshamn är ett bättre lag än tabellen visar, men vi borde vunnit idag. Samtidigt är det förstås fint med poäng på övertid, konstaterade Richard Ringhov.
Gå till toppen