Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Skadedrabbat Torn förlorade mot topplag

Ett skadeskjutet Torn i behov av att läka några sår, får gå på sommarsemester med förlust i ryggsäcken sedan Skövde – helt rättvist – avgjort matchen i den 74:e minuten efter att Torn haft ledningen under första halvlek.

– Jag skyller aldrig på skador och inte idag heller, de som spelade gjorde det bra. Men det är klart att vi kanske fick formera laget på ett sätt vi inte gör annars, konstaterade Torntränaren Richard Ringhov.
Både Ludvig Bergman och Adam Olofsson, som insjuknat i feber samma morgon, saknades och Niklas Nilssons vadbensbrott från lördagen uteslöt förstås också honom från spel. En nykomponerad backlinje hade det inte alltid lätt mot Skövde, som skapade flera bra lägen men missade mycket. Svante Hildeman i Tornmålet gjorde också en bra match och stod i vägen för mycket, inte minst ett par frilägen.
– Vi skapade en del själva också, men helt klart hade Skövde mest boll. Vi hade ett par omställningar i andra. Men det var inte mycket att säga om idag, tyckte Richard Ringhov.
Att avgörandet studsade till i marken och ställde Svante Hildeman i målet, retade förstås lite ändå.
– Helt klart. Det har varit en jobbig vecka med alla skador och sedan fick Niclas Lundberg sys på vägen upp också, efter att ha slagit huvudet i TV:n på bussen. Så det har varit lätt kaotiskt, konstaterade Richard Ringhov.
Gå till toppen