Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Artisten Joss Stone deporterad från Iran

Den brittiska sångerskan Joss Stone har blivit deporterad från Iran. Arkivbild.Bild: Ben Curtis/AP/TT
Den brittiska sångerskan Joss Stone har blivit deporterad från Iran, skriver The Guardian.
Joss Stone, 32, är ute på världsturné och den allra sista spelningen skulle äga rum i Iran. Men när artisten och hennes sällskap anlände till landet blev det kvarhållna över natten och sedan deporterade. Det berättar Joss Stone själv i ett videoklipp på Instagram.
– Vi kom till Iran, vi blev anhållna och sedan blev vi deporterade. Jag har inte hoppat på planet än men jag fick tillbaka min telefon, säger Joss Stone i klippet.
Enligt sångerskan var planen att göra ett privat framträdande i landet. Men de iranska myndigheterna trodde att hon skulle göra en offentlig spelning, vilket inte är tillåtet, och hon hamnade därför på deras svarta lista.
Den brittiska Grammy-vinnaren skriver att händelsen har ”krossat en bit av hennes hjärta”, men tackar trots allt tullpersonalen för deras trevliga bemötande.
Gå till toppen