Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Lunds BK kvitterade i slutminuterna

Inhoppande Gustav Hillstedt laddade bössan och sköt in 1–1 från långt håll för Lunds BK när bara tre minuter återstod av matchen mot Trollhättan. Därmed räddade han en något sånär positiv känsla att ta med in i sommaruppehållet, även om tränaren Jack Majgaard Jensen gärna fått med sig mer.

– Ja, vi hade behövt vinna för den där ”nu vänder det”-känslan. Samtidigt har vi känt de senaste matcherna att vi verkligen varit med och vi har ju inte förlorat senaste två, så vi känner ändå en viss stabilitet.
Det var en tuff och fysisk match mellan de två lagen, där Lunds BK trots stundtals goda intentioner ibland tappade fokus. Men man började båda halvlekarna bäst. Därför var det en liten kalldusch när Trollhättan på en fast situation stack upp och gjorde 0–1 i den 25:e minuten. Dessförinnan hade hemmamålvakten Jakob Tånnander också räddat en straff.
– Vi hade en sämre period i mitten av halvleken och överhuvudtaget fastnade vi lite i deras tuffa spel ibland. När vi väl spelade var vi det bättre laget tycker jag, menade Jack Majgaard Jensen.
Efter böljande spel i andra halvlek landade Lundabacken Johan Andersson olyckligt på nacken och fick föras till sjukhus. Under väntan på ambulans hann hemmaspelarna samla sig nog för en slutforcering – som också gav resultat.
– Det var väl det positiva, men det såg inte bra ut för Johan när han landade så. Vi vet ännu inte hur det är med honom och kan bara hoppas på det bästa, konstaterade Jack Majgaard Jensen.
Gå till toppen