Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

H&M stänger två butiker i Skåne

Modejätten H&M stänger flera butiker i Sverige – varav två i Skåne. Inom kort stänger Malmöbutiken på Entré samt butiken på Familia i Hyllinge, skriver branschtidningen Market.

Bild: Magnus Hjalmarson Neideman/TT
När H&M stänger en handfull butiker i landet är två skånska butiker bland de som får lägga ner.
Förra året gjorde modekedjan om sin butik på köpcentret Entré i Malmö till en ren outletbutik. Dit har sedan dess reakläder från andra H&M-butiker skickas för försäljning.
I våras kom beskedet att butiken på köpcentret Familia i Hyllinge skulle gå samma väg. Butiken skulle byggas om och öppna som outlet under året. Men nu står det klart att de båda outletbutikerna istället stänger inom kort.
– H&M ser ständigt över vår butiksportfölj, för såväl att öka som att minska verksamheten, då vi vill finnas på bästa läge där våra kunder finns och erbjuda dem bästa möjliga shoppingupplevelse, säger H&M:s presskontakt Petra Buchinger till Market.
Tidigare har Sydsvenskan även kunnat berätta om att H&M lämnat köpcentret Caroli i Malmö. Utöver butikerna i Malmö och Hyllinge stänger modekedjan nu även en butik i Köping och en butik i Nacka.
Gå till toppen