Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Andra raka segern för Prespa Birlik

Trots den fortfarande utsatta positionen i tabellen kan Prespa Birlik gå in i uppehållet med en positiv känsla efter två raka vinster i sista matcherna. Mot Stafsinge fick man göra precis som mot Eslöv: vända ett underläge.
– Vi satte oss i samma position igen och släppte in ett tidigt mål. Men efter första tio hade vi hela halvleken, tyckte Prespa Birliks tränare Haris Saranovic.
Via två mål av Amel Lakota hade gästerna vänt till 1–2 i halvtid och när man i andra halvlek fick matchen lite dit man ville och tvingade Stafsinge att slå långa bollar, var man stabila bakåt.
– Vi följde vår matchplan och visade karaktär, det tar vi också med oss in i uppehållet. Sedan jag tog över har vi ändrat lite i hur vi spelar och gått över till fyrbackslinje och lite rakare, enklare spel. Men de senaste matcherna har vi rullat runt fint också och det känns att vi har en bra grund inför hösten, tyckte Haris Saranovic.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Stafsinge IF
  • (1-2)
3
KSF Prespa Birlik

Målskyttar

    • Amel Lakota 2
    • Onur Körhan
    Gå till toppen