Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Borgeby tappade seger på övertid

Borgeby kunde gått in i uppehållet med känslan av att vara bra med i striden vid strecket och med medvind i ryggen efter två vinster i de sista två omgångarna. Men Asarum ville annat. I den 91:a minuten, när hemmalaget flyttat upp allt man hade, kunde Lova Hansson göra 1–1 och snuva Borgeby på två poäng.

– Nu blir det lite mer blandade känslor. Det är klart att vi ändå har med oss två matcher utan förlust och bra spel, men sett över hela våren borde vi fått med oss 5-6 poäng till och då hade läget varit helt annorlunda, konstaterade Borgebys tränare Patrik Persson.
Nu var inte oavgjort alldeles orättvist. Asarum hade haft andra halvlek och legat på för kvittering. Men första halvlek var helt Borgebys och när Rebecka Holm snappade upp en andraboll bara några minuter innan halvtid och satte 0–1 från distans, var det i det läget fullt rättvist.
– Vi borde förstås avgjort matchen då, när vi hade hörna på hörna och spelade jättebra. Vi pratade i halvtid om att inte bli passiva och inte backa, men helt klart ökade Asarum trycket i andra, menade Patrik Persson.
Till slut orkade inte Borgeby stå emot längre.
– Vi har en tunn trupp, många skador och idag ytterligare någon borta i feber. Det blev för tungt, konstaterade Patrik Persson.
Gå till toppen