Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fortsatt turbulent i Kinesiska muren – Sapko Sinani kvar i styrelsen

De boende såg sin chans – på föreningsmötena i de två vanskötta bostadsrättsföreningarna i Kinesiska muren skulle kaoset ställas tillrätta. De skulle välja ny styrelse, göra sig av med Sapko Sinani och få svar på sina frågor om den katastrofala ekonomi. Men planerna gick om intet.
– Jag är såå förbannad och besviken! ropar en man som snubblar ut i duggregnet utanför det smutsgrå höghuset på Thomsons väg.

Tidigare i år sade Christina Aspefalk att ambitionen var att styrelsen skulle övergå i en boendestyrelse. Men efter årsmötet är styrelsen fortfarande oförändrad. Hon och David Färm vill inte svara på frågor efter mötet.Bild: Patrik Renmark
Det har precis varit en extrainkallad stämma i Brf Thomsons väg, med ett enda syfte: Att avsätta den nuvarande styrelsen med bland andra Sapko Sinani och välja en ny.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen