Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malmöbolagets medvetna jobb med jämställdhet har gett resultat

Telavox har under de senaste åren stävat efter att göra it-branschen mer jämställd. Genom att bland annat ändra tilltalet och kravlistor i jobbannonser ökade antalet kvinnliga sökare till bolaget. De senaste månaderna har de rekryterat fem nya chefer – samtliga kvinnor.

Fem nya chefer har rekryterats på Telavox och samtliga är kvinnor. Från vänster Stina Slottsjö, säljchef, Johanna Carlsten, kundservicechef, Rie Ruby, finansdirektör, Vanessa Meyer, marknadschef och Christina Eriksson som är ekonomichef. Men på bilden är också, Björn Tideman, affärsutvecklingschef, HR-specialist Victoria Lindén och pressansvarig Kim Wictorin.Bild: Hussein El-alawi
Telavox blev årets Malmöföretag på Näringslivsgalan 2019. Bolaget har den senaste tiden jobbat mycket med jämställdhet. Exempelvis genom att fronta kvinnor mer och låta dem hålla i olika event så som programmering-workshops för barn och nätverksträffar för kvinnliga startups.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen