Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Max Wiman: Gåshud när vi fick uppleva fotbollens kärlek efter slutsignalen

Idrotten har sina magiska moment. För er som inte var här, eller hade gått, så var det gåshudsminuter efter matchen på stadion.
Ballymena hade fått en fotbollslektion, men uppenbarligen ändå njutit av varje minut i Malmö. Det var en stor match för dem och de behandlades som ett stort lag.

Framför sig har de hela den stora MFF-klacken, medan stadion i övrigt har börjat tömmas. Ballymenaspelarna tackade för lektionen och mottagandet hade redan bytt tröjor med MFF-arna och möttes av kärlek från hemmasupportrarna.Bild: PETTER ARVIDSON
Spelarna gick runt och tackade Malmöpubliken, många av dem hade redan hunnit byta tröjor med MFF-arna och trätt på sig dessa, och när de kom fram till klacken fick de en underbart härlig ovation och manades att leda den i segervågen de gör efter varje vinstmatch.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen