Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malin och Second Chance fick en andra chans – och vann igen

Under torsdagen vann de första tidshoppningen, och på fredagen fick Malin Baryard Johnsson och Second Chance en andra chans – och de tog den. Ekipaget var allra snabbast i Falsterbo Horse Show Pris.

Malin Baryard Johnsson och H&M Second Chance vann Falsterbo Horse Show Pris.Bild: MATHILDA AHLBERG
– Min häst är i storform. Det var en fördel att se fransmannen rida innan mig, och det var nog vid vattenhindret jag tog honom, sa Malin Baryard Johnsson vid prisutdelningen.
Fransmannen hon syftar på är Edward Levy som kom på andraplats – 73 hundradelar efter.
– Det absolut bästa med Falsterbo är att få stå här framme framför den här fantastiska publiken, sa Malin Baryard Johnsson innan hon ännu en gång fick galoppera runt i ett ärevarv på den stora gräsbanan.
Det blev svenskt även på tredjeplatsen som kneps av Peder Fredricson tillsammans med Kirlo van den Bosrand – bara 18 hundradelar efter tvåan. Rolf-Göran Bengtsson och Ermindo W placerade sig på sjätte plats och Annika Axelsson kom nia med Zaza Z.
Gå till toppen