Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malmöbolaget Get Accept tar in 65 miljoner i nytt kapital

Mjukvarubolaget Get Accept tar in 65 miljoner från en kapitalrunda ledd av DN Capital. Nu ska företaget växa ännu mer och skala upp både försäljning och marknadsföring.

Bolagets grundare. Från vänster: Mathias Thulin, Carl Carell, Jonas Blanck, Samir Smajic.Bild: Foto: Privat
Sedan starten 2016 har det Malmögrundade Y Combinator-bolaget Get Accept tredubblat sin omsättning varje år och vuxit med 80 anställda.
Nu har företaget tagit in en serie A-finansiering om 65 miljoner kronor för att skala upp sin försäljning och marknadsföring. Finansieringsrundan leddes av DN Capital med deltagare från Bootstraps Labs, Y Combinator och ett flertal av Spotifys tidiga investerare.
Bolaget meddelar också att den tidigare marknadschefen för Slack och Zendesk, Bill Macaitis, kommer att ingår i bolagets styrelse.
Under 2018 knöt företaget till sig flera nya kunder, bland annat Samsung och Siemens. De har också utvidgat sin globala närvaro genom att öppna kontor i Norge, Danmark och Frankrike.
Get Accept har utvecklat en tjänst som ska hjälpa business to business-säljare att göra fler affärer. Bolagets plattform skickar ut digitala offerter och kan följa vad som händer i säljprocessen. Om mjukvaran inte uppfattar att affären är på väg att avslutas så kan den automatiskt starta bannerannonsering, mejl- eller sms-påminnelser för att få offerten signerad.
Läs också Silicon Valley-accelerator letar talanger i Malmö
Läs också Get Accept flyttar tillbaka till Malmö och nyanställer
Läs också Get Accept fortsätter sin marsch i USA
Gå till toppen