Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skön stämning och ovanligt lite stök på Sommarrocken

"Väldigt lugnt". Så summerar polisen årets upplaga av Sommarrocken i Svedala.

Under den tre dagar långa festivalen har polisen bara fått in två anmälningar. Den första rör en händelse på torsdagskvällen. Strax innan klockan 23 ska en man i 20-årsåldern ha blivit misshandlad av en okänd person. Förövaren ska ha slagit honom över munnen så att smärta och svullnad uppstod.
Under lördagen blev polisen kontaktad av en kvinna som berättade att hon blivit hotad på området. En man i 60-årsåldern ska ha kommit fram till henne och bland annat sagt att han skulle "ta hand om hennes familj". Det ska finnas ett vittne till händelsen, som rubriceras som olaga hot.
Totalt har ett femtontal personer avlägsnats från festivalområdet, mestadels på grund av överförfriskning. I övrigt har det varit ovanligt lite stök under helgen, enligt kommunpolis Janne Nilsson.
– Vi hade en fantastisk Sommarrocksfestival, säger han.
Gå till toppen